Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Новый адрес hydra hydrapchela com


 • 17/02/2022 в 23:30 ТС   Ydava (Модератор)
  63 сделок
  271 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 18/02/2022 в 00:31 Zunoqoba
  ZU
  5 сделок
  34 лайк
  Hydra Onion Основное Зркало Гидры Ссылка НА сайт Гидра

  За счет площадки как купить на гидре первый раз юзеры получат максимальный уровень защиты. Нужно лишь зарегиться на портале Гидра, но персональная информация направится для хранения в закодированном формате на удаленном серваке. Ние можем айфона да те консултираме и да отговорим на въпросите ти на теми, свързани с професионална и сигурна работа. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, гидры свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа.

  Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Биткоин это децентрализованная схема платежей, обеспечивающая 100 защиту клиенту. Виртуальные кошельки, практически всегда, считаются анонимным вариантом выкупа товаров в интернет-сети. Заплатить за нужный продукт на HydraRU возможно с использованием электронных денег или биткоинов.

 • 18/02/2022 в 14:45 Emomu
  EM
  19 сделок
  52 лайк
  хората имаме нужда от помощ. Повече информация и контакт: Ние консултираме жени, които са преживели насилие, експлоатация, или са били жертва на трафик на хора. Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Всеки втори и трети четвъртък в месеца от 17:00 до 20:00 часа. Ние ще те консултираме на правни теми, свързани с правото ти на социални помощи (ALG I и II, здравни осигуровки, детски надбавки и други), както и правни въпроси, свързани с миграция и чужденци. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа. При нас може да получиш информация, свързана със закона за защита на проституцията. Кога, къде, как да си плащам данъците? Ние те консултираме в лична и сигурна атмосфера, също когато искаш да започнеш да се занимаваш с проституция. В Hydra може да говориш спокойно за твоята ситуация. Заедно ще разработим пътища, по които да намерим решения, както и можем да те пренасочим към адвокат/ка. Hydra ще те консултира, също ако вече работиш в сферата на проституцията, ако започваш работа в Германия или Берлин, ако искаш да смениш работата си, както и на други подобни теми. Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве. Заедно с консултациите, свързани с кризи, ние предлагаме при желание и лесно пренасочване към терапия. Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки. Всичко това правим само с твоето съгласие. Ние помагаме при пренасочване към друг вид помощ и можем да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка. Ако си решил/а да се занимаваш проституция, Hydra ще ти даде критерии за избор на конкретно работно място и също така може да ти отговори на въпроси, свързани със започването на самостоятелна дейност (ако се занимавате с проституция, извършвате самостоятелна дейност ). Hydra предлага анонимни и безплатни консултации със счетоводител за жени занимаващи се с проституция. Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic.
  Гидра зеркало рабочее официальный сайт - Добро пожаловать Hydra
 • 19/02/2022 в 04:59 Vinawyci
  25 сделок
  74 лайк
  Hydra ще те консултира, също ако вече работиш в сферата на проституцията, ако започваш работа в Германия или Берлин, ако искаш да смениш работата си, както и на други подобни теми. Кога, къде, как да си плащам данъците? Нынешний человек покупает абсолютно большое число вещей в онлайне.
 • 19/02/2022 в 11:05 Mecik
  19 сделок
  87 лайк
  Ако си решил/а да се занимаваш проституция, Hydra ще ти даде критерии за избор на конкретно работно място и също така може да ти отговори на въпроси, свързани със започването на самостоятелна дейност (ако се занимавате с проституция, извършвате самостоятелна дейност ). Ние помагаме при пренасочване към друг вид помощ и можем да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка. Всяка форма на насилие и натиск може да бъде проследена.
 • 20/02/2022 в 00:18 Afino
  AF
  5 сделок
  93 лайк
  Целесообразно учитывать, что при транзакции средств с электронного кошелька, хозяин веб маркета тор гидра не будет увидеть личные данные покупателя. Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic. В Hydra може да говориш спокойно за твоята ситуация. На портале ссылка на гидру hydraruzxpnew4af onion имеется огромный выбор продуктов на ваш вкус. Абсолютно все посетители получают ГидраРУ гарантированную поддержку от владельцев платформы.